ponedjeljak, 19. lipnja 2017.
Home »
» PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA! MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA
PEČENI KRUMPIR ZA POLA SATA! MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA
SASTOJCI
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja
1 režanj češnjaka
sol, peršin
PRIPREMA
1.
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
2.
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)
3.
krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
4.
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira
5.
peći u pečnici
http://www.coolinarika.com/
0 komentari:
Objavi komentar