četvrtak, 22. lipnja 2017.

ŠNICLE NA LUKU....ODLIČNE ŠNICLE ZA KOJE ĆE VAM SVI TAŽITI RECEPT


Sastojci
Potrebno je:
600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka



3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber

Priprema
1



Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir. U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.
Savet
Savet:
Služi se uz pire krompir
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support