utorak, 4. srpnja 2017.

RJESENJE ZA SEDE VLASI – SIGURNI SMO DA CE VAM POMOCI


Mnoge se žene iznenade kada vide prvu sijedu dlaku. Njihovo iznenađenje ne prestaje ni kada se na glavi sijede vlasi počnu često pojavljivati. Stres i težak posao su obično glavni uzroci sijede kose. Zato nije čudno ako danas ugledate osobu ispod 30 godina sa sijedim vlasima.

Zagađenje je također uzrok sijedih vlasi. Tako su spoljni faktori kao što su zagađenje, životni stil, hemikalije i toksine iz lijekova odgovorni za gubljenje pigmenta ćelija za kosu. Te ćelije se nazivaju melanocite i vašoj kosi daju melanin koji daje boju vašoj kosi. Ali mi vam otkrivamo novo rješenje za vračanje vaše kose u ponovni red.

Naravno prirodni vam ljekovi uvijek mogu pomoći. Ovaj lijek se pokazao efikasnim kroz mnogo godina. Također otklanja zdravstvene probleme a možete ga koristiti i za kožu.

Sastojci:
* 200 grama ulja lanenog semena
* 3 manja čena belog luka
* 4 limuna56d93d9e4dd20-para-ilmuwan-telah-menemukan-gen-rambut-uban_325_183
* 1 kilogram meda
Oljuštite limun i stavite ga u blender, dodajte luk i izblendajte. Dodajte ulje lanenog sjemena i med, pa ponovo izblendajte. Najbolje bi bilo da smjesu sipate u staklenu teglu, a ne plastičnu. Čuvajte je u frižideru.
Uzimajte jednu kašiku tri puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Također je bitno da koristite drvenu,a ne metalnu kašiku. Vrlo brzo ćete primjetiti rezultate.

Izvor: mojrecept.info
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support