ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

ŽELITE ZNATI KAKAV VAS ŽIVOT ČEKA – PROBAJTE SA MJERENJEM DUŽINE KAŽIPRSTA


Akademija Oksford je otkrila studiju o kažiprstima. Prema istraživanju kažiprst otkriva vaše osobine i vašu ličnost. Ispružite svoju ruku. Žene desnu a muškarci lijevu. Obratite pažnju na kažiprst, srednji prst i domali prst.

Prirodni vođa

Ako vam je kažiprst duži od domalog prsta vi ste prirodni vođa. Samouvjereni ste i odgovorni. Volite pomagati drugima. Jako ste osjećajni i ne rizikujete previše. Ove osobe su jako inteligente. Međutim postoji rizik da će kasnije patiti od anksioznosti.

Atraktivni i avanturistički

Ako vam je kažiprst veći od domalog prsta vi ste osoba koja zna šta želi u životu i ne da da joj išta stane na put kojim će to i ostvariti. Avanturističkog ste duha, pa volite sport i sve avanture koje zahtjevaju izdržljivost. Samouvjereni ste, šarmantni i spremni na rizik pa vas zbog toga drugi ponekad gledaju kao agresivne ljude.



Dobar sagovornik

Prsti su vam jednake dužine. U blizini vas ljudi osjećaju toplinu pa im je lako i ugodno biti u vašem društvu. Vi ste uvijek tu da saslušate druge pa vam se drugi često i povjeravaju. Slušanjem drugih zapažate detalje i to vam pomaže u rješavanju problema.

Izvor: mojrecept.info
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support