petak, 11. kolovoza 2017.

LIMUN I SODA BIKARBONA SPAŠAVAJU ŽIVOTE!!! SVJETSKI POZNAT DOKTOR TO I POTVRDIO!


Ovaj napitak spašava živote a to su dokazale na stotine studija. Ljudi ne vjeruju, vjerojatno zato što je riječ o dostupnim i jeftinim namirnicama.

Znate li da limun i soda bikarbona mogu biti učinkovitiji od hemoterapije? Naime, kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano su jači “ubojice” raka za oko oko 10.000 puta.

Otto Heinrich Warburg, koji je za svoj lijek protiv raka dobio i Nobelovu nagradu.

Što je otkrio dr. Warburg?

Dr. Warburg otkrio je da je rak rezultat antifiziološkog načina života. Antifiziološkim načinom prehrane i neaktivnošću tijelo stvara kiselu sredinu slabo opskrbljenu kisikom. Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kisika u organizmu.

Kisela sredina je sredina bez kisika. A oduzmete li zdravoj stranici 35% kisika, možete stanice raka stvoriti za dva dana’. Dakle, uzrok raka danas je zakiseljen organizam.

Tumorske stanice mogu preživjeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kisika. Što utiče na zakiseljenost organizma? Odgovor je jednostavan: hrana.

Što jesti u manjim količinama?

Rafinirani šećer i sve derivate.
Meso (sve vrste), proizvodi životinjskog porijekla – mlijeko i sirevi, vrhnje, jogurt itd.
Rafinirana sol
, keksi itd.
Hljeb, margarin
, kofein,
 alkohol,
 sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, itd.

Čega jesti više?
Soda bikarbona i limun
Voće
Bademi – Vrlo su alkalni.
Integralne žitarice – jedina alkalizirajuća žitarica je proso.
Med – Ima vrlo visoku alkalnost.
Voda – Važna je za proizvodnju kisika.
Vježbanje – Vježbe pomažu održavati alkalnost organizma .

Stoga, ako bolujete od ove bolesti, liječite se alkaliziranjem organizma.

Izvor: Bajine kuhinjske čarolije
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support