petak, 25. kolovoza 2017.

Ova kuća je bila napuštena 60 godina, a kada su razvalili vrata dočekalo ih je veliko iznenađenje! (FOTO)


Ovo je priča o kući koja je sagrađena davne 1956. godine, a čak 60 godina niko nije boravio u njoj. Prodata je tek 2010. godine i tada je poslije dugo vremena neko zaista boravio u njoj.

Vjerovatno se pitate zbog čega je to bilo tako. Mnogi su se to pitali, pogotovo osobe koje su bile u komšiluku. Nije im bilo jasno zašto je kuća bila tako zatvorena da niko nije boravio u njoj. Zaista, postalo je kao u onim pričama, nikome nije bilo jasno i dugo se o tome raspravljalo i potezala se ova tema.

Kuća je bila zatvorena sve dok je nije kupio jedan čovjek koji se prezivao Chandler. I on se pitao zašto je ova kuća tako dugo bila zatvorena da niko nije ulazio niti boravio u njoj. Kada je ušao pravo se iznenadioi ostao zatečen prizorom.

Kuća je naime bila netaknuta svih tih godina, a sve stvari koje su bile u njoj prije 60 godina bile su očuvane. Bile su tek kupljene kada su unesene u kuću. Očuvale su se svih tih godina. Kuća je propadala i bila prazna svih ovih godina, iako je bila dobro opremljena.

Postavlja se logično pitanje zašto niko nije koristio ovu kuću, kada je već bila tako lijepo opremljena novim stvarima i spremna za useljenje.

Izvor: megagiga.info
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support