petak, 25. kolovoza 2017.

Ova ”TRAVA” mi je spasila život: Kada su doktori odustali, sam se izliječio od RAKA ŽELUCA!


Kada je Danny McDonald iz Dunaffa bio obaviješten o svom stanju, da će živjeti samo tri mjeseca zbog raka želuca, odlučio je ne slušati savjete liječnika i izbjeći liječenje hemoterapijom. Kako bi spasio život, počeo je koristiti prirodne lijekove. Nakon četiri godine Danny se osjećao zdravim, a sve to zahvaljujući svakodnevnoj rutini koju je održavao. Pio je sok od mladog pšenice koji je super hrana s različitim zdravstvenim prednostima. Kad je njegov čir pukao, Danny je postao svjestan svog stanja, a potom je odveden u bolnicu. U bolnici su se trudili da zaustave krvarenje i tako su otkrili da Danny ima ozbiljan oblik raka koji je bio u terminalnoj fazi i koji je metastazirao cijelim tijelom. Liječnici su ih upozorili da odmah počnu s hemoterapijom i zračenjem i da je to jedini način da se spasi život.

Ali Danny je odlučio istražiti neke druge metode liječenja, a nakon tog istraživanja obavijestio je liječnike da je započeo domaći tretman, uključujući mladu pšenicu i stabljike ove biljke. Danny je rekao da je prestao koristiti tablete propisane od strane liječnika, a nakon jednog mjeseca bol je nestao i bio na putu do oporavka. Donio je pravu odluku, a pšenica je imala pozitivan učinak. Počeo je dnevnim unosom pšeničnog soka s 28 grama i završio s 200 grama dnevno. On je uspješno pobijedio rak želuca i on je živi dokaz spektakularne regenerativne snage mlade pšenice. Koristio je zelenu, mladu pšenicu koja je pokupljena prije razvoja sjemena, kada su visine oko 15-20 cm. To je kako bi se savršeno iskoristila ljekovita supstanca koja se kreće od lišća do sjemena. Liječenje počinje dnevnim unosom od 3 grama mladog pšeničnog praha, a završava s 6 grama dnevno. Kada se pšenica skupi i osuši, konačno se razbije i postane prah. Da biste konzumirali prah, prvo ga otopite u toploj vodi. Ali budite oprezni, jer ako je voda vruća, neke od bitnih prehrambenih tvari mogu biti uništene.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/ova-trava-mi-je-spasila-zivot-kada-su-doktori-odustali-sam-se-izlijecio-od-raka-zeluca/
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support