subota, 19. kolovoza 2017.

RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET...ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA, A JAKO JE UKUSAN I ZASITAN!


Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje

Priprema
1.
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.


2.
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3.
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4.


Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
5.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support