nedjelja, 27. kolovoza 2017.

RUSKA DOKTORICA ONKOLOG IRINA FILIPOVA VEĆ GODINAMA LIJEČI SRCE I MNOGE DRUGE BOLESTI OVOM SMJESOM OD SAMO 3 SASTOJKA!!!


Ruski onkolog doktorica Irina Filipova preporučuje ovaj lijek koji, kako navodi, ima trostruko djelovanje. Koristi se za liječenje bolesti srca, odnosno angine pektoris, snižava loš holesterol i djeluje kao zaštita protiv raka.Ako ga duže vrijeme konzumirate, neće vam prijetiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ova doktorka. Sastojci: – svježi šampinjoni – svježi kupus – prirodni lipov med Priprema: Uzmite pet šampinjona. Treba da budu svježi, najbolje je da su ubrani u posljednja 24 sata i da imaju potpuno zatvorene „šeširiće“. Operite ih i prelijte prokuhanom vodom. Obrišite ih salvetom i iscjedite da dobijete bistar sok. Iz mladog kupusa iscjedite sok. Kašičicu tog soka dodajte onom od šampinjona, a potom u napitak dodajte i kašiku prirodnog meda od lipe. Dobićete količinu potrebnu za tri dana. Lijek čuvajte u dobro zatvorenoj teglici u frižideru. Svako jutro na prazan želudac pojedite trećinu ove smjese što je nešto manje od pola kašike. Lijek ne treba da dajete djeci mlađoj od sedam godina.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/ruska-doktorica-onkolog-irina-filipova-vec-godinama-lijeci-srce-i-mnoge-druge-bolesti-ovom-smjesom-od-samo-3-sastojka/
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support