ponedjeljak, 25. rujna 2017.

JEDAN JEDNOSTAVAN ŠAMPON KOJI ĆE OMOGUĆITI VAŠOJ KOSI DA RASTE KAO LUDA,I SVI ĆE BITI LJUBOMORNI NA VAŠ SJAJ I VOLUMEN

Nema sumnje, vaša kosa je najistaknutiji funkciju na vašem licu. Međutim, redovno kose tretmane poput feniranja, ispravljanje, i bojenje značajno uticati na kvalitet kose čineći ga se pojaviti suhe i oštećene. Ako vaša kosa počinje da gubi svoj sjaj i volumen, nudimo efikasan DIY recept koji zaustavlja opadanje kose i podržava zdrav rast kose.

Na plus strani, potrebno je samo nekoliko upotreba za prvih rezultata da se vidi, a ako nastavite koristeći ga za mjesec dana, vaš kvalitet kosa će značajno poboljšati.



RECEPT
750ml plain kopriva šampon
100ml vodeni rastvor pantenola
30ml kopriva kapi
30ml vodeni rastvor AD kapi
50ml ricinusovog ulja
2 ampule vitamina

Uputstva:
Pomiješajte sve sastojke u 1l boca. Dobro protresite tako da se sastojci stapaju u potpunosti.
Nanesite na kosu i vlasište kao kad normalno oprati kosu. Masaža lagano. Pustite ga da radi nekoliko minuta potom isperite kosu.
Alternativno, možete koristiti suhu kosu masku, ali to nije obavezno, jer je DIY šampon već sadrži ricinusovo ulje, koprive i AD kapi koje meta kosu suhoće.
Ne zaboravite da dobro protresti prije svake upotrebe.
Jedan jednostavan šampon koji će omogućiti Your Hair Grow Like Crazy i svi će biti ljubomorni na Vaš sjaj i Volume
Uključujući kopriva čaj u svoju ishranu se preporučuje jer ovaj čaj povećava krvna slika uz balansiranje vaš nivo hormona, od kojih su oba dovesti do gubitka kose.
Ono što ovaj šampon tako učinkovit?
The Amazing zdravstvene prednosti ovog šampona su rezultat snažne ljekovita svojstva svojih sastojaka, koji u kombinaciji zajedno, pružaju pravi vitamin poticaj za kosu i vlasište.

Kopriva: Ova biljka je jedan od najboljih prirodnih lijekova za kosu i zdravlje vlasišta. Kao prvo, to poboljšava protok krvi u vlasište, čime se podstiče rast kose.
Pantenol: Odgovor pantotenske kiseline, također poznat kao vitamin B5, podržava regeneraciju kose i suhu kosu.
Castor Oil: Bogata ricinoleic kiselina i vitamina E, ricinusovo ulje je još jedan veliki prirodni lijek koji podržava zdrav rast kose. Plus, njegova antibakterijska i antifungalna svojstva sprečavaju glave razmnožavanje bakterija, kao i formiranje peruti.

Izvor: Tradicionalni recepti
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support