ponedjeljak, 23. listopada 2017.

Cepkana paprika: Gurmanski hit za zimnicu koji ćete praviti svake godine! (RECEPT)

Ove godine napravite nešto malo drugačiju zimnicu – bićete oduševljeni

Sezona pripremanja zimnice uveliko je počela, a pored standardnog ajvara, kiselih krastavčića i peglanih paprika, preporučujemo vam da probate pravi gurmanski hit – cepkanu papriku! Sastojci: 5 kg paprike, 5 kašika alkoholnog sirćeta, 1 kašika morske soli, 1 glavica belog luka, celerov list, 100 ml ulja. Priprema: Papriku ispeći, očistiti je i izvaditi seme. Zatim je iscepkati i staviti na rešetku da se cedi najmanje sat vremena. U šerpu sipati ulje, pa kad se ugreje, staviti papriku da se prži i dodati so. Pržiti je oko sat vremena, a pred kraj dodati sirće, celer i krupno sečen beli luk.

Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena...
Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena...
Nakon koristenja ovog proizvoda, zglobovi su mi ponovo kao u 20-im. Svako jutro
Nakon koristenja ovog proizvoda, zglobovi su mi ponovo kao u 20-im. Svako jutro
Mršavljenje za lijene! Mršavite 3 kg svakog dana ako ujutro na prazan stomak...
Mršavljenje za lijene! Mršavite 3 kg svakog dana ako ujutro na prazan stomak...
Stari proizvod za mršavljenje! Salo se vidljivo topi! -2 kg dnevno, ako ...
Stari proizvod za mršavljenje! Salo se vidljivo topi! -2 kg dnevno, ako ...

Pakovati u sterilisane tegle i dobro zatvoriti metalnim poklopcima. Tegle staviti u rernu na 90 stepeni 90 minuta. Tu ih ostaviti do sutradan da se ohlade, pa ih složiti u police sa ostalom zimnicom.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/cepkana-paprika-gurmanski-hit-za-zimnicu-koji-cete-praviti-svake-godine-recept/
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support