četvrtak, 12. listopada 2017.

IMUNOLOG OTKRIO: “Ne bih tom vakcinom ni psa vakcinisao, a kamoli dijete!”

Srećko Sladojev, poznati hrvatski imunolog, kada se vratio sa rasprave iz Brisela, na svom fejsbuk profilu objavio je “situaciju goru nego što mislimo”.

“Lični je doživljaj slike svijeta oko mene. Na Fejsbuku sam slobodniji da izrazim šta osećam. Na oči naviru slike, ne mogu da spavam od brige šta će s njima biti!”

“Imam troje djece. Vakcina tada nismo bili svjesni. Svi su vakcinisani i imaju problema sa alergijama, neki i sa astmom. Dobro su prošli ipak. Danas ne vakcinišem ni psa, našeg kućnog ljubimca.”

“Opasnost vakcine je od neprikladne konformulacije informacije i adjuvanta vakcine, pojačivača i informacije, kad se u tijelo unesu iglom. Stvara se imunoprovocirajući “džep” iz kojeg se mjesecima oslobađaju kvanti lažnih informacija. Zbog adjuvanta, “džep” nije jedan već stotine uboda, koji mjesecima maltretiraju imuni sistem dok se konformulacija vakcine ne razgradi.”

“Svako dijete do šeste godine jednom mjesečno primi “obrok imunomobinga” koji traje mjesecima. “Doktrina” vakcine godinama drži djecu u neprekidnom imunološkom stresu. Posljedice su slijedeće: svako drugo dijete u Americi boluje od hronične bolesti ili je gojazno. Svako šesto ima poteškoće u učenju (neurološka disfunkcija, možda povezana s vakcinama), svako deveto boluje od astme (imunološka disfunkcija), svako dvanaesto od alergije (imunološka disfunkcija), svako deseto trpi poremećaj ponašanja (ADHD, neurološka disfunkcija možda povezana i s vakcinama?), svako dvadeseto pati od nekog oblika epilepsije (napadi, neurološka disfunkcija nekontrolisanih elektroporemećaja rada mozga, možda povezano s vakcinama?), svaki 45 dječak boluje od neke bolesti iz spektra autizma (neurološke disfunkcije vjerojatno povezane s vakcinama) i tako dalje.”

Uklanjanjem onečišćenja, ako tamo stvarno i jesu, ne bismo riješili problem. Problem su vakcine, ako se daju iglom.

Izvor: Porodica i zdravlje
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support