utorak, 10. listopada 2017.

Ovi listovi mogu izliječiti DIJEBATES poput magije! Volio bih da sam to znao prije! Ovo je FANTASTIČNO!

Dijabetes je jedan od najvećih zdravstvenih problema našeg vremena. Njegovi brojevi se penju svake godine, a ne postoji lijek. Međutim, dijabetes se može spriječiti. Jednostavni način života i promjene prehrane mogu kontrolirati razinu šećera u krvi i spriječiti bolest. Prirodni lijekovi mogu pomoći, a mango lišće se smatraju najboljim.




Visoke razine holesterola snažno su povezane s kardiovaskularnim problemima i mogu ozbiljno naštetiti vašem zdravlju. Srećom, mango lišće ih može kontrolirati i spriječiti niz zdravstvenih problema zbog prisutnosti vlakana i vitamina C.

Mango lišće može poboljšati proizvodnju inzulina, kao i distribuciju glukoze oko tijela, što rezultira stabiliziranom razinom šećera u krvi.

Lišće također sadrži masno topljivi vitamin A koji može poboljšati zdravlje očiju i smanjiti simptome šećerne bolesti. Da biste imali koristi od njih, sve što trebate učiniti je pripremiti mango lišće. Kuhajte 10-15 svježeg mango lišća u loncu vode, a zatim ostavite smjesu da ostane preko noći. Procijete ujutro i popijte šalicu čaja na prazan želudac, i ponovite postupak 2-3 mjeseca za najbolje rezultate.

Na kraju liječenja, razina šećera u krvi trebala bi se smanjiti i trebali biste se osjećati puno bolje.




Izvor:haber.ba
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support