utorak, 24. listopada 2017.

Stara kineska tehnika čitanja dlana otkriva kakav vas život čeka

Obratite pažnju na osnovne karakteristike svog dlana i pronađite kom tipu pripadate
Zemljani dlanovi
dlanovi-z
Zemljane šake su široke, sa četvrtastim dlanovima i prstima, debelom ili oštrom kožom i bronzane boje. Dužina dlana jednaka je dužini prstiju. Ove osobe su prizemne i razborite i kada uče na svojim greškama. Vole prirodu i aktivnosti na svježem vazduhu kao što su planinarenje i surfovanje. Ipak, šetnja je najbrži način da napune baterije i ispune dušu.
Vazdušni dlanovi
dlanovi-v
Ovakve šake imaju četvrtaste ili pravougaone dlanove i duge prste sa naglašenim zglobovima. Dužina dlana je obično ekvivalentna dužini prstiju. Mogu imati suhu kožu. Ljudi ove vrste su naučnici i učenjaci. Opterećeni su razmišljanjem i podložni stresu zbog sklonosti da filozofiraju o svojim osećanjima.
Vodeni dlanovi
vodeni-dlanovi-3
Vodene šake imaju kratke, tu i tamo ovalne dlanove, sa dugim, prilagodljivim prstima. Njihovi dlanovi su generalno širi nego duži, sa prstima ekvivalentnim dužini dlana. Pojedinci sa ovakvim dlanovima jesu ekstremni entuzijasti. Optimisti su, estete i obično oprezni, ali te osobine često izgube zbog sklonosti ka preteranoj upotrebi lekova i alkohola.
Vatreni dlanovi
vatreni-dlanovi-4
Vatrene šake imaju četvrtaste ili pravougaone dlanove, ispucalu kožu i kraće prste. Dužina dlana je veće od dužine prstiju. Ove osobe su entuzijasti, odlučne i napredne. Često su i bez napora iscrpljene, a ponekada mogu biti anksiozne i ograničenog pogleda na svijet. U najboljim danima, ovkve individue su slobodnog duha, pioniri i entuzijasti.
Izvor: fokuzz
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support