utorak, 21. studenoga 2017.

Najpoznatiji privatni detektiv otkrio: Ovo su 4 znaka koji potvrđuju da vas partner vara!

Ovo su najčešća 4 znaka koja otkrivaju da vas partner vara, prema privatnom detektivu Davidu Kingu:
Ponaša se drugačije, sređuje se više nego prije. Ukoliko primjetite neke promjene u ponašanju, oblačenju, može značiti da postoji neko u partnerovom žiovtu. Pogotovo, ako se sad više sređuje, pazi šta će obući, a prije to nije toliko radio.
Previše skriva stvari od vas, ne komunicira sa vama kao prije. Ono što još može raditi jeste da puno šifrira mobitel, računar i nipošto ne dozvoljava pristup svojim stvarima.Ponaša se kao da nešto krije.
Nervozan je, ljut i svađat će se bez razloga. Čak iako niste krivi za nešto, on će vas pokušati kriviti. Opravdavat će se, izmišljati brojne razloge i ubjeđivati vas kako vi pretjerujete.


Odlazi često iz kuće bez vas, ne poziva vas na druženja ili slične događaje. Ne želi provoditi puno vremena sa vama, zapitajte se koji je pravi razlog.
Vi treba da budete iskreni prema sebi. Ukoliko primjetite ovakvo ponašanje, zapitajte se, porazgovarajte s partnerom. Ne dozvolite sebi da budete s nekim ko vas vara, ko vas ne poštuje.
Treba da volite sebe. Osoba koja vas vara, nije vas vrijedna. Dovedite svoj život u red. Takva osoba vam ne treba.
Zaslužujete mnogo bolje. Pronaći ćete nekog ko će vas cijeniti i voljeti. Ne spuštajte se na partnerov nivo. Izdignite se iznad tog problema. Vi to možete.

 Izvor: megagiga.info
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support