petak, 10. studenoga 2017.

PILEĆI BATACI U BEŠAMEL SOSU.. PRSTE DA POLIŽEŠ

Sastojci:
nekoliko čenova belog luka, protisnutih kroz presu
5 kašika senfa
450ml kisele pavlake
1kg pilećih bataka i karabataka
1 kašika ulja


 
Priprema:
1. U posudi pomešati pavlaku, senf, ulje, beli luk. Dodati vegetu i so i dobro pomešati.
2. Batake i karabatake umočiti u smesu i ređati u nauljenu tepsiju.
3. Preostalom smesom preliti batake. Tepsiju pokriti folijom i meso peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 5o minuta.
4. Skinuti foliju i vratiti tepsiju u pećnicu još 10 minuta.
Napomena
Jako jednostavno a ukusno.


Izvor: www.coolinarika.com
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support