utorak, 20. lipnja 2017.

CARSKI KUGLOF...


Slano,jednostavno i brzo predjelo...u modli za kuglof....Za laganu večeru ili neki party...Fino je i toplo i hladno....!!
Sastojci
 mjera za čašu je 2 dcl;
 2,5 čaše brašna
 15 dag trapista sira
 15 dag šunke
 15 dag kiselih krastavaca


 
1 čaša ulja
 1 čaša jogurta
 1 prašak za pecivo
 4 jaja
 sol,papar
 10 dag naribane gaud

Priprema
Jaja izmiksamo pa dodamo jogurt i ulje.Tada dodajemo brašno i prašak za pecivo.Pomiješamo u glatku smjesu.Po 15 dag sira,šunke i kiselih krastavaca narežemo na male kockice.Sve nasjeckano dodamo u smjesu od jaja ,začinimo i promiješamo s kuhačom.



Dobivenu smjesu sipamo u kalup za kuglof koji smo predhodno namastili i pobrašnili.Pečemo 30-tak minuta na 200 stupnjeva.
Nakon toga kalup prevrnemo  na tepsiju obloženu pek papirom i na kuglof rasporedimo naribani gauda sir.Pečemo još 15-tak minuta na istoj temperaturi.Poslužimo toplo ili hladno.
Izvor:  www.coolinarika.com
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support