nedjelja, 6. kolovoza 2017.

BUGARSKA SALATA


SASTOJCI
1 kg kuhanog graha
2 kg paprike
2 kg zrelih rajčica



8 glavica luka
2 žlice soli
2 žlice šećera
2 dcl ulja
2 dcl octa



PRIPREMA
1. Povrće oprati, Luk narezati na tanke krugove. Papriku narezati na tanke trake. Rajčicu oguliti i odstraniti koštice.

2. Luk staviti dinstati na 2 dcl ulja i dodati rajčicu. Kada se malo prodinsta dodati papriku.

3. Kada paprika omekša dodati 1 kg kuhanog graha, 2 dcl octa, 2 žlice šećera, 2 žlice soli i još dinstati 15-ak minuta.

4. Stavljati vruće u vruće staklenke.
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support