nedjelja, 19. studenoga 2017.

Ako Oženite Djevojku Iz Ove EVROPSKE DRŽAVE, Na Račun Ćete Dobiti Čak PET HILJADA DOLARA!

sland, mala smrznuta zemlja koja je najviše poznata po tome što je najsjevernije u Evropi. Osim toga poznata je i po vuklanima koja s vremena na vrijeme znaju eruptirati, kao i po svojoj divljoj prirodi.
Ipak, sada je konačno nešto drugo u pitanju zbog čega će Island biti u centru pažnje. Njihova populacija iz godine u godinu sve više opada, a upravo njihova vlada želi da spriječi to. Stoga, nudi svakome ko oženi njihove žene da će dobiti pet hiljada američkih dolara.
iceland
Naime, islandska vlada planira povećati svoju populaciju koja je posljednjih godina u konstantnom padu. Da problem bude još veći, ženska populacija je stalno u porastu, te se iz godine u godinu povećava broj žena koje nisu u prilici naći muškarca. Islandska vlada je stoga odlučila na vrlo interesantan način riješiti ovaj problem. Odlučili su početkom sljedeće godine pokloniti 5000$ svima onima koji su spremni oženiti ženu sa Islanda.
Islandska vlada plaća muškarcima oženiti Islanđanke, tako da muškarci, ukoliko možete podnijeti malo veću hladnoću, možda je Island pravo mjesto za vas.

Žele da imaju stanovništva, jer njihovi muškarci idu u potragu za boljom klimom, idu u centralnu Evropu kako bi nešto i zaradili usput. Broj muškaraca se smanjuje, dok je broj žena u porastu u ovoj zemlji. Vlada želi da spriječi to, želi novo stanovništvo, stoga, ako možete da izdržite hladnoću, muškarci, brzo se spakujte i idite u Island!
novi.ba
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

.

AD

Pokreće Blogger.

Unordered List

Theme Support